OBS!
  • Riskettan sker fortfarande på plats.
  •  
  • Receptionen har stängt under vecka 12 och är öppet igen tisdag den 29:e mars.
  • Introduktionsutbildningar sker på distans via Zoom t.o.m 31 mars.
  • Upp till 16 deltagare på distansutbildningen.
  • Riskettan sker fortfarande på plats.
  •  
  • Receptionen har stängt under vecka 12 och är öppet igen tisdag den 29:e mars.
  • Introduktionsutbildningar sker på distans via Zoom t.o.m 31 mars.
  • Upp till 16 deltagare på distansutbildningen.
  • Riskettan sker fortfarande på plats.
  •  

Integritetspolicy/GDPR

Denna policy beskriver hur vi på Lottas Trafikskola AB samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  • email
  • namn
  • kontaktuppgifter
  • personnummer

Vi använder din information för att kunna skriva in dig på Lottas Trafikskola och förse dig med informationsutskick, betalningsinformation och statistik i linje med denna övergripande policy. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 7 år, därefter så kommer den raderas. Information som vi använder för informationsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den.

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal på Lottas Trafikskola och våra personuppgiftsbiträden i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i tryggt och säkert enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss på telefonnummer 070-845 44 09.

Din information lagras i datacenter som administreras av Lottas Trafikskola eller av våra personuppgiftsbiträden. Dina uppgifter sparas för att vi ska kunna följa våra rättsliga förpliktelser.

Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera från meddelandet eller kontakta oss på telefonnummer 070-845 44 09.

Du kan lämna ett klagomål till Datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss på telefonnummer 070-845 44 09. Om du vill lämna ett klagomål till Datainspektionen så behöver du kontakta dem.

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast 2024-02-15.

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:

Liselotte Olénius / Trafikskolechef

Lottas Trafikskola AB

Järnvägsgatan 2

871  45 HÄRNÖSAND

070-845 44 09