OBS!
 • Riskettan sker fortfarande på plats.
 •  
 • Receptionen har stängt under vecka 12 och är öppet igen tisdag den 29:e mars.
 • Introduktionsutbildningar sker på distans via Zoom t.o.m 31 mars.
 • Upp till 16 deltagare på distansutbildningen.
 • Riskettan sker fortfarande på plats.
 •  
 • Receptionen har stängt under vecka 12 och är öppet igen tisdag den 29:e mars.
 • Introduktionsutbildningar sker på distans via Zoom t.o.m 31 mars.
 • Upp till 16 deltagare på distansutbildningen.
 • Riskettan sker fortfarande på plats.
 •  

Avtalsvillkor

Lottas Trafikskola drivs som ett aktiebolag. Vi är godkända för F-skatt. Vi erbjuder körkortsutbildningar, Riskutbildningar och Introduktionsutbildningar. 

Avtalsvillkor – Lottas Trafikskola AB

§1 Acceptera avtalsvillkor

Genom att skriva in dig på Lottas Trafikskola AB blir du kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.

§2 Minderårig

Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare, om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.

§3 Personligt konto via Teoricentralen

Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta. Lottas Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Teoricentralen och dess tjänster under två (2) år eller till du har tagit körkort. Lottas Trafikskola AB förbehåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten.

§4 Dina personuppgifter

Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av GDPR, General Data Protection Regulation. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter längre ner på denna sida.

All data hanteras på en säker server som driftas av Teoricentralen. Var noga med att alltid informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er. Du kan själv ändra dina personuppgifter via din inloggning på elevsidan eller kontakta receptionen på Lottas Trafikskola.

§5 Priser och Betalning

Aktuella priser hittar du på vår webbplats och i receptionen på Lottas Trafikskola. Priserna kan komma att ändras under utbildningens gång. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra paket krävs förskottsbetalning. Vi tar emot betalningar via Swish och bankkort.

Kunden har rätt att utföra förskottsbetalad utbildning inom två (2) år, efter det förfaller ej nyttjat belopp. Du håller själv koll på hur många körlektioner du har tagit. Du kan alltid se aktuellt saldo samt antal bokade lektioner på Teoricentralen eller kontakta receptionen om du vill kontrollera ditt saldo.

Presentkorten har en giltighetstid på ett (1) år och kan ej bytas till kontanter.

§6 Avbokningsregler

Avbokning skall ske senast 13.00 helgfri dag innan lektion/kurs. Avbokningen är genomförd när du får bekräftelse via e-post. Vid sen avbokning eller utebliven tid har trafikskolan rätt att ta ut fullt pris. Dessa regler gäller på alla kurser samt körlektioner.

§7 Användning av alkomätare

Vid körlektion måste du vid begäran av Lottas Trafikskola AB göra ett godkänt utandningsprov. I annat fall har trafikskolan rätt att avbryta lektionen med full debitering.

§8 Upphovsrätt och nyttjanderätt

Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.

§9 Friskrivning från ansvar

Lottas Trafikskola AB tar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.

§10 Ändringar av dessa Avtalsvillkor

Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på Teoricentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via Teoricentralen, anses att kunden accepterat avtalet. Avtalsvillkoren finns även i receptionen på Lottas Trafikskola.

§11 Vid eventuell tvist

Lottas Trafikskola AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till Trafikskolechef Liselotte Olénius på Lottas Trafikskola AB.

Kontaktuppgifter

Lottas Trafikskola AB
Järnvägsgatan 2
871 45  Härnösand
Tel.nr. 070-845 44 09

 Avtalsvillkor 2023-11-01 version 1,0

Integritetspolicy/GDPR

Denna policy beskriver hur vi på Lottas Trafikskola AB samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

 • email
 • namn
 • kontaktuppgifter
 • personnummer

Vi använder din information för att kunna skriva in dig på Lottas Trafikskola och förse dig med informationsutskick, betalningsinformation och statistik i linje med denna övergripande policy. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 7 år, därefter så kommer den raderas. Information som vi använder för informationsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den.

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal på Lottas Trafikskola och våra personuppgiftsbiträden i Sverige, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i tryggt och säkert enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss på telefonnummer 070-845 44 09.

Din information lagras i datacenter som administreras av Lottas Trafikskola eller av våra personuppgiftsbiträden. Dina uppgifter sparas för att vi ska kunna följa våra rättsliga förpliktelser.

Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig. Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt. Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera från meddelandet eller kontakta oss på telefonnummer 070-845 44 09.

Du kan lämna ett klagomål till Datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss på telefonnummer 070-845 44 09. Om du vill lämna ett klagomål till Datainspektionen så behöver du kontakta dem.

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast 2024-02-15.

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:

Liselotte Olénius / Trafikskolechef

Lottas Trafikskola AB

Järnvägsgatan 2

871  45 HÄRNÖSAND

070-845 44 09